Priznanje Privredne komore vlasniku „Matis Group“

BEOGRAD, IVANJICA – Ivanjičanin, Dragomir Lazović, vlasnik i generalni direktor „Matis Group“ dobio je priznanje za unapređenje imidža srpske privrede.

Foto: Beba Bojović

Foto: Beba Bojović

Kompanija „Matis Group“ bavi se proizvodnjom i prodajom nameštaja, zapošaljava preko 1 000 radnika. U okviru kompanije posluju četiri proizvodne firme: „Matis“ fabrika pločastog nameštaja sa pet fabričkih linija za serijsku proizvodnju, „Matis Wood“ nameštaj od masiva ukupno četiri fabrike linije za serijsku proizvodnju, „Matis Mebl“ fabrika tapaciranog nameštaja sa tri fabričke linije za serijsku proizvodnju i „MatiSan“, proizvodnja dušeka kroz dve fabričeke linije za serisjku proizvodnju.

„Matis Group“ na tržištu je već poznat i priznat kao partner sa najbogatijim i najpotpunijim asortimanom, što potvrđuju sve brojniji velekupci u zemlji i inostranstvu. Kompletna ponuda koju čini preko 1 200 artikala se, osim u veleprodaji gde ima preko 150 distributera, plasira i kroz preko 30 „Matis“ maloprodajnih salona širom zemlje. „Oseti razliku“ slogan je po kome su prepoznatljivi.

Nagrade Privredne komore Srbije za 2016. dodeljene su na svečanoj sednici Skupštine Komore, kompanijama, institutima i pojedincima za uspeh u privređivanju, inovativnosti i nauci, unapređenju menadžmenta, informisanju javnosti o radu Komore i privrednim kretanjima.

B.Bojović

You may also like...