Priznanje komore Lončareviću i Jasmilu

ARILJE–Vlasnik  kompanija „Jasmil” iz Arilja  Milan Lončarević dobitnik je nagrade Privredne komore Srbije kao istaknuti pojedinac čija je firma ostvarila dobre poslovne rezultate u prethodnoj godini.

 

Kompanija  „Jasmila” je osnovana 1992. godine i već 25 godina kreira sopstvene linije donjeg veša,bade mantila i programa za spavanje. Kompaniju  čini ukupno sedam firmi u četiri zemlje u kojima je  zaposleno  650 radnika.

Na tržištu je prepoznatljiv po svom „Extreme  intimo” lancu maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju rublja, kojih trenutno ima preko 100 u svim državama bivše SFRJ, kao i u Rusiji i Češkoj.

Po rečima Lončarevića,koji je na čelu „Jasmila“ poslednjih deset  godina, tajna uspeha je u stalnom ulaganju u ljudske resurse.

 „Stalno ulažemo u ljude, i mislim da smo dosta inovativni po tom pitanju. Za uspeh je potrebno da čovek bude otvorenog uma i uvek spreman da uči,kao i da oko sebe okupi kvalitetan tim saradnika.Pokušavamo da svetske trendove dovedemo ovde kod nas i već duže od 15 godina imamo bar jednog ili više konsultanata, domaćih ili inostranih, od kojih učimo razne stvari: bilo da je to rad na dizajnu, organizacija proizvodnje, prodajne veštine ili marketinški alati. Mislim da je to ključno za razvoj naše firme i nešto na čemu snažno insistiramo „, kaže Lončarević,koji je u proteklih deset godina udvostručio broj zaposlenih i povećao duplo poslovne prihode „Jasmila“.

Lončarević naglašava da kompanija sledi savremene trendove svetskog biznisa i da se uspešno radi na digitalizaciji poslovnog modela.

“ Imamo jasan plan aktivnosti za naredne tri godine, koje su vezane za razvoj novih tehnologija, prilagođavanje postojećih procesa u našoj firmi i uvođenje novih. Sve više na naš život utiču nove tehnologije , pa je interakcija između proizvođača, prodavaca i kupaca izuzetno dinamična.  Namera je da ta interakcija s našim klijentima bude još dinamičnija i radimo na promenama koje će je pospešiti. Želimo da budemo lideri na tom polju, a planovi su da i dalje radimo na proširenju naše mreže, otvaranju novih i unapređenju postojećih objekata“,ističe Lončarević i zaključuje “ Nagrada Privredne komore, kojom je prepoznat trud i rad celog našeg kolektiva, tokom svih ovih godina, govori da smo na pravom putu „.

You may also like...