Priznanja najuspešnijm privrednicima

UŽICE – Na svečanoj sednici Parlamenta privrednika PKS – RPK Zlatiborskog upravnog okruga dodeljena su godišnja priznanja pojedincima i privrednim društvima za ostvarene rezultate u poslovanju u ovoj godini.

Nagradu “Kompanija godine” dobili su „Impol Seval“ u kategoriji veliko privredno društvo, ATM Sevojno u kategoriji srednje i u kategoriji malo preduzeće nagradu je dobilo deoničko društvo sa ograničenom odgovornošću „Expert automotive sistems“ Priboj.

Nagradu “Iskorak“, koja se dodeljuje privrednom društvu ili pojedincu koji su se posebno istakli u tekućoj godini, dobila je Slobodna zona Priboj.

Priznaje – skulptura inspirisana zlakuškom keramikom, rad akademskog keramičara Ane Lazić, foto: InfoERA

Nagradu “Trag” za izuzetan doprinos i posebne višegodišnje zasluge u razvoju i unapređenju privrede regiona dobio je Mića Mićić, generalni direktor MPP Jedinstvo, dok je nagrada “Mladi menadžer godine” dodeljena Aleksandru Jovanoviću, menadžeru u „Divi“ doo Užice.

Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije su dobili „Rad Rašo“ Užice i „Gorštak“ Bajina Bašta za 20 godina rada.

Na sednici su uručene i potvrde za 12 kompanija sa područja koje pokriva RPK Zlatiborskog upravnog okruga koje su se u 2019. godini uključile u dualni sistem obrazovanja.

InfoERA, ZooMUE

You may also like...