Pripreme za upis predškolaca u Ivanjici

IVANJICA – Upis dece u predškolski program u Predškolskoj ustanovi „Bajka“ u Ivanjici počinje u sredu 15. aprila i trajaće do kraja meseca, saopšteno je iz ove ustanove.

Po Zakonu o osnovama sistema vaspitanja i obrazovanja u predškolsku ustanovu upisuju se sva deca u godini pred polazak u školu (deca rođena od 01.03.2014. do 28.02.2015.godine).

Zbog vanrednog stanja Predškolska ustanova „Bajka“ će u  pomenutom periodu vršiti prijavu dece, a dodatnu potrebnu dokumentaciju ( izvod iz knjige rođenih i dokaz o zdravstvenom stanju deteta) roditelji će dostaviti po ukidanju vanrednog stanja.

Roditelji treba da jave Ustanovi ime i prezime deteta, datum i mesto rođenja, JMBG deteta, adresu i mesto stanovanja,ime i prezime majke/staratelja, ime i prezime oca/staratelja, kontakt  telefon i objekat/ osnovnu školu u koju se dete upisuje.

Prijave se mogu vršiti do kraja meseca od 10 do 14 sati i to putem mejla ili telefonskim putem na sledeći način:

-Upis dece u grupe predškolskog pripremnog programa pri OŠ „Kirilo Savić“ u Crnjevu na broj telefona: 060/4451884

e-mail: anicatankosic1@gmai.com

Upis dece u grupe predškolskog pripremnog programa pri osnovnim školama u: Močiocima, Katićima, Kušićima, Devićima, Prilikama, Bukovici, Međurečju, Osonici, Lukama, Lisi, Raščićima, kao i objektima “Đurđevak“ i  „Zvončica“ u poludnevnom trajanju (4 časa) na broj telefona:  062/8067006

e-mail: vericalakicevic13@gmail.com

Upis dece u grupe predškolskog pripremnog programa  u celodnevnom boravku u objektima „Đurđevak“, „Zvončica“ i „Pahuljica“ na broj telefona: 064/2860000

e-mail: iv11komatina@gmail.com

Izvor i foto: infoLIGA

You may also like...