Prijem za prvake

UŽICE – U klupe devet užičkih škola danas je selo 657 prvaka, 22 više nego prošle godine. Za njih su prvog dana priređeni prijemi i priredbe u školama, a predstavnici gradske uprave Užica podelili su poklon paketiće, sveske i školski pribor.

Priredba za prvake

Prvake u OŠ Stari grad pozdravio je gradonačelnik Užica Tihomir Petković i poručio im da se nada da će ovaj dan pamtiti zauvek, jer će upoznati nove drugare, ali i učitelje koji će, pored roditelja, brinuti o vaspitanju upoznajući ih sa naukom i životom kroz učenje.

Gradonačelnik Tihomir Petković uručuje prvacima poklon paketiće

„Ne plašite se učenja, to je jedini put koji vam svima omogućava da završite najbolje fakultete, radite dobre poslove, da u svom gradu i zemlji uradite mnogo toga i omogućite jednog dana svojoj deci mnogo toga, kao što se mi svi zajedno trudimo da stvorimo bolje uslove za vas. Verujem da ćete učiti dobro, a nadam se da ćete jednog dana preuzeti da radite ozbiljne poslove u Užicu“, poručio je Petković.

Priredba za prvake

U novo, đačko doba, dobrodošlicu prvacima poželela je i direktorka ove škole Stanimirka Smiljanić Raonić.

„Iskreno vam želim da u novom dobu imate mnogo igre, pesme, zadovoljstva i druženja. Igrajte se, nemojte žuriti da odrastete, a znanje će vam preneti naši učitelji“, rekla je Smiljanić Raonić.

Prvaci OŠ Stari grad

U OŠ Stari grad ove godine upisano je 102 prvaka u pet odeljenja, tri u matičnoj školi i dva odeljenja u Turici.

You may also like...