Prijem za najuspešnije Užičane u protekloj godini (VIDEO)

UŽICE- Danas je u Svečanoj sali Gradske kuće upriličen prijem za najuspešnije Užičane u 2021.godini, za one koji su u protekloj godini ozbiljnim, kontinuiranim radom uspeli da ostvarite izuzetne rezultate.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević čestitajući im na uspešnoj godini izrazila je zahvalnost što su svojim ličnim postignućima na najbolji način afirmisali i grad.

„Ponosni smo na vaše uspehe koji nisu slučajnost,već rezultat velikog rada.Želja nam je da budete inspiracija mladima da se do najviših ciljeva može doći“ ,poručila je gradonačelnica.

U prethodnoj godini sedmoro Užičana steklo je titulu doktora nauka : Davor Stipić,Dalibor Panić,Zorica Lazić,Nemanja Hadži Jovanović,Aleksandra Bjelić,Ksenija Milovanović i Danica Jevđović.
Među nagrađenima su i najbolji studenti Dejan Maksimović i Matija Spasojević.

Najbolji radnik Policijske uprave Užice u 2022.godini je Dejan Milosavljević.

Najbolji vatrogasac je Milovan Tomonjić.

Najbolji radnici javnog sektora su Radovan Jevtić i Mališa Marković,

Najuspešniji sportisti u protekloj godini bili su : Olivera Jevtić,Milovan Vesnić,Nebojša Đurić,Admir Duraković i Lazar Kostić.

Najbolji treneri su : Slavko Kuzmanović,Milun Vesnić,Nikola Radovanović i Ljubiša Vranešević.

Nagrađeni su i sportisti : Zlatko Matić,Danijel Rokić,Alen Muradić,Borko Veselinović,Miloš Grlica,Stefan Tovilović,Lidija Trmčić i Nenad Jeremić,kao i treneri Miloš Ršumović i Željko Čeliković.

Nagrade su pripale za ostvarene rezultate u sportu i Aleksandru Dučiću,Ani Bukvić,Đorđu Đurđeviću,Ognjenu Bogićeviću,Kristini Grujičić,Vladimiru Radojeviću,Olgi Stojanović,Milošu Popoviću,Tijani Cvijović,Veljku Petronijeviću,Ivanu Doskoviću,Mateji Kneževiću,Jovanu Todoroviću i Sunčici Bogićević,kao i trenerima Dragu Avramoviću,Nikoli Božiću,Radoslavu Kneževiću,Sretenu Neškoviću,Prvoslavu Miletiću,Radoju Bogićeviću i Milošu Zariću.

Nagrađeni su i Crveni krst,Zoran Stamatović,Igor Borojević,Ignjat Milićević,KUD Sevojno a od novinara Natalija Vidić,Jelena Božović,Vladimir Lojanica,Marija Vranić,Dragan Pejić i Zorica Đoković.

Pročitavši odlomak iz Žitija Svetog Save, Dr Nemanja Hadži Jovanović zahvalio se gradu u ime nagrađanih, istakavši da svi oni svojim rezultatima ovaj grad čine boljim mestom za život, dok se Matija Spasojević zahvalio izvođenjem muzike, kojim je do sada osvojio preko 40 internacionalnih nagrada, kao i brojna priznanja u zemlji i svetu.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.