Prijem za Dragicu Milčanović, najbolju medicinsku sestru u Srbiji

UŽICE-Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević priredila je u svom kabinetu prijem za Dragicu Milčanović najbolju medicinsku sestru u Srbiji i njene koleginice, na čiji predlog je Dragica ponela ovo priznanje.

foto.grad uzice

Uz iskrene čestitke, gradonačelnica Užica istakla je da je posebno ponosna na činjenicu da je ovo značajno priznanje pripalo medicinskoj sestri koja punih 36 godina radi u Opštoj bolnici Užice.

„Učiniću sve što je u mojoj moći da sve medicinske sestre ali i ostali zaposleni u Opštj bolnici i Zdravstvenom centru Užice u narednom periodu imaju što bolje uslove za rad. Kroz nekoliko godina svi oni će imati privilegiju da budu deo savremeno opremljenog Kliničko-bolničkog centra“ ,istakla je Raković Radivojević .

foto.grad uzice

Zahvalivši se na prijemu, Dragica Milčanović, najbolja medicinska sestra u Srbiji prema oceni Udruženja medicinskih sestara-tehničara Kliničkog centra Srbije “Sestrinstvo”, istakla je da je posle 36 godina koliko radi na Odeljenju Intezivne nege Opšte bolnice Užice ovo priznanje došlo kao kruna na njen rad.

“Moram da napomenem da je to timski rad, da je bilo koja od mojih koleginica ovde, podjednako trebalo da dobije ovu nagradu. Sve smo mi podjednako dobre, vredne, odgovorne, humane”, kaže Milčanović ,koja se posebno zahvalila koleginicama koje su je predložile za priznanje.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.