Prijem u Gradskoj kući za uspešne Užičane (VIDEO)

UŽICE – Tradicionalni prijem u Gradskoj kući za Užičane koji su ostvarili uspešne rezultate u delatnostima koji se bave održan je nešto kasnije od uobičajenog. Prvobitno planiran za januar, zbog epidemioloških okolnosti odložen je za mart.

„Grad Užice uvek će podržavati uspešne sugrađane i ponosimo se njima i rezultatima koje ostvaruju. Oni pokazuju kako se stiže do supeha, bez obzira na iskušenja. Oni treba da budu uzor mnogima, posebnoo mlađim generacijama“, istakla je gradonačelnica Jelena Raković Radivojević.

Simbolične nagrade uručene su istaknutim pojedincima u više različitih oblasti. Nagrađeni su doktori nauka: Slavica Karajičić, Vladislava Stojić, Olivera Topalović, Branka Arsović, Nenad Milinković, Slavka Mitričević i bračni par Terzić, Marijana i Mladen.

„Zadovoljstvo mi je da primim priznanje od svog grada. Ovaj grad je uvek išao u korak s vremenom i podsticao inovacije. Podržavao je mlade ljude i na taj način ih motivisao da doprinose ugledu grada iz koje podtiču“, rekao je Mladen Terzić.

Kao primer predane službe u javnom sektoru istaknuti su Stevo Marković iz JKP Bioktoš i Goran Pejić iz JP Stan.

U sferi novinarstva zapažena ostvarenja imale su dopisnice RTS-a, Jelena Božović i Natalija Vidić, kao i Biljana Kuzmanović iz Užička republika press.

Radnici u kulturi sa zapaženim rezultatima su direktor „Narodnog pozorišta Užice“, Zoran Stamatović; direktorka „Narodnog muzeja Užice“, Slavica Stefanović i Đorđe Delić iz KUD Sevojno.

„Prethodna godina bila je baš berićetna za naše društvo, niz nagrada osvojili su ansambli odraslih, ali i mlađi. I naš orekstar ne dobio nagradu kao najbolji orkestar u službi igračkog ansambla“, rekao je Đorđe Delić.

Priznanja su primili i pomoćnik komandira Policijske ispostave Užice, Zoran Dančetović i Žarko Pantović iz vatrogasnog bataljona.

Najbrojniji su bili sportisti, među kojima su dominirali atletičari i strelci užičkih klubova: Olivera Jevtić, Milovan Vesnić, Nebojša Đurić, Nikola Radovanović, Admir Duraković, Bojan Stanišić, Lidija Trmčić, Nenad Jeremić, Milan Todorović, Miloš Ršumović, Aleksandar Dučić, Ana Bukvić, Lazar Kostić, Kristina Grujičić, Olga Stojanović, Miloš Popović, Tijana Cvijović, Matej Knežević, Predrag Ranđelović i Dijana Janković.

„Ovu nagradu dobijam drugu godinu uzastopno i mnogo će me motivisati. U protekloj godini sam odbranio titulu prvaka države i bio sam kapiten reprezentacije na Evropskom prvenstvu, najsupešnija mi je do sada“, rekao je Lazar Kostić, mladi igrač bilijara.

Istaknuti su i rezultati trenera: Slavka Kuzmanovića, Miluna Vesnića, Dragana Obradovića, Miloša Zarića, Nikole Božića, Radosava Kneževića, Sretena Neškovića i Ljubiše Vraneševića.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.