Pribojski socijalisti predstavili kandidate za poslanike

PRIBOJ – Pribojski socijalisti predstavili su Dijanu Radović, najbolje rangiranog kandidata za narodnog poslanika ove partije iz Zlatiborskog okruga.

Dijana Radović, diplomirani je politikolog iz Priboja, potpredsednica je Socijalističke omladine Srbije i 15. je na poslaničkoj listi SPS – JS.

Predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović istakao je da je SPS „negujući istinske vrednosti levice otvorila vrata novim ljudima na svojoj poslaničkoj listi“.

“Dijana Radović, kao poslanički kandidat rezultat je ulaganja u mlade, obrazovane, sposobne ljude, a zahvaljujući tome SPS traje već decenijama”, rekao je Mrdović i dodao da SPS u Priboju u svojoj tri decenije dugoj istoriji nije imao ovako visokorangiranog kandidata na poslaničkoj listi.

Radovićeva je poznata pribojskoj javnosti – nakon završenog fakulteta vratila se u rodni grad i ostvarila na poslovnom i političkom planu.

Pribojski socijalisti predstavili kandidate za poslanike

Zahvaljujući na ukazanom poverenju i visokom 15. mestu Dijana Radović je nagovestila osnovne pravce delovanja u Narodnoj skupštini.                                                              

“Velika je čast i obaveza ovo poverenje koje mi je ukazala Socijalistička partija Srbije, na čelu sa Ivicom Dačićem, a koje je proizašlo iz velikog broja aktivnosti koje sam obavljala u okviru Socijalističke omladine, ali i kao rezultat svega što sam sa kolegama postigla u okviru Opštinskog odbora u Priboju“, rekla je Radovićeva.

Ona je dodala da je, kao potpredsednica Socijalističke omladine Srbije, zadužena za Кolubarski, Zlatiborski i Mačvanski okrug, imala priliku da obiđe veliki deo zemlje, da razgovora sa građanima i čuje njihove probleme.

You may also like...