Priboj:Predlog Odluke o snabdevanju toplotnom energijom

PRIBOJ-Članovi Opštinskog veća na poslednjem zasedanju utvrdili su predlog Odluke o snabedavanju toplotonom energijom u opštini Priboj, sa ciljem da se stvore preduslovi da krajnji korisnici isporučenu toplotnu energiju plaćaju,ne kao do sada po kvadratu prostora,već samo onoliko koliko realno potroše i da sami mogu da utiču na tu potrošnju.

Foto.opština Priboj

Lokalna samouprava je pripremila pilot projekat kontrolisane potrošnje toplotne energije u jednoj stambenoj jedinici,gde će se zameniti stolarija i uraditi nova fasada,u saradnji sa programom USAID – „Bolja energija“.

Pribojski većnici ostavili su i rok od šest meseci, taksistima koji imaju poreska dugovanja,da dostave dokaz o ispunjenosti obaveza po osnovu registrovane delatnosti.

Za funkcionisanje novofvormiranog preduezeća Pribojski eko agrar iz tekuće budžetske rezerve odobrena su sredstva u iznosu od 1 600.000 dinara.

Pribojski većnici razamatrali su Izveštaj o radu za prošlu i Godišnji plan rada za narednu godin, PU “Neven”,o čemu će konačnu reč dati odbornici SO Priboj,na svom narednom zasedanju,koje je zakazano za sredu,27. septembar.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.