Priboj pa Smederevo (video)

POŽEGA – Slogu u naredna dva kola čekaju dva veoma teška gostovanja, a prvo je već u subotu u Priboju.

sloga grbPoraz od Mokre Gore iako minimalnim rezultatom 1:0, Jovan Nikitović je okaratkterisao kao težak. Iz razloga što njegovi puleni nisu pružili ni deo svojih mogućnosti, nisu čak pokazali ni dovoljno želje za pobedom što je rezultiralo gubitkom bodova pred svojom publikom. Priliku da poprave utisak fudbaleri Sloge imaće u Priboju gde gostuju FAP-u, koji je u prva četiri kola gostovao tri puta i doživeo isto toliko poraza, dok su u jedinom meču na svom stadionu pored Lima deklasirali Železničar iz Lajkovca 4:1. To govori da će domaćin biti pod pritiskom ali u ništa boljoj poziciji nisu ni Požežani. U Priboju su gostovanje uvek teška i do bodova se ne dolazi lakšim putem.

Borko Nikolić se posle povrede lista vratio u trenažni porces. Nije mu bilo lako da sa tribina gleda utakmice svojih saigrača, ali od ovog vikenda biće u konkurenciji za startnu postavu. To će ekipi dosta značiti jer je Nikolić veoma bitan šraf u Nikitovićevom timu. I pored toga što se igra u Priboju Nikolić očekuje dobar rezultat.

Sitni problemi postoje, ali polako se vraćaju u normalu. Svi igrači su spremni, željno očekuju naredni meč i priliku da se iskupe za prošlonedeljni poraz. To neće biti nimalo lako jer Pribojci takođe žele pobedu pred svojim navijačima pa treba očekivati dobar meč koji se igra usubotu sa početkom u 16 sati.

ZooM

You may also like...