Priboj najbolje učenike nagradio letovanjem u Sutomoru

PRIBOJ – Opština Priboj nastavlja jednu lepu praksu, da letovanjem u svom odmaralištu u Sutomoru, nagradi svoje najuspešnije sugrađane, učenike, sportiste, decu sa posebnim potrebam i korisnike koji su u stanju socijalne potrebe.

Tako je ovih dana Opštinsko veće donelo Zaključak kojim, za izuzuetan uspeh  postignut u učenju i radu tokom školovanja i školske 2022/23 godine, opština Priboj nagrađuje besplatnim sedmodnevnim letovanjem u svom omladinskom odmaralištu u Sutomoru:

– učenike osnovnih škola opštine Priboj koji su nosioci priznanja „Vukova diploma“ i priznanja „učenik generacije“ ili koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto na okružnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

–  Opština Priboj obezbeđuje i letovanje za pedesetoro dece iz Prilužja-opština Vučitrn, pobratimske opštine sa Kosova i Metohije.

Prijave zainteresovnih učenika do 10. jula 2023.gdoine u Turističkoj organizaciji Priboja,zgrada opštine Priboj.

Troškovi letovanja za nagrađene učenike opštine Priboj i za decu iz bratskog Prilužja padaju na teret budžeta opštine Priboj.

Organizaciju i realizaciju letovanja nagrađenih učenika opštine Priboj i dece iz Prilužja, sprovodi Turistička organizacija opštine Priboj, Dio društva u Sutomoru i Baru.

(Izvor: Opština Priboj)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.