Priboj dobija nove ulice i trotoare

PRIBOJ – Vremenski uslovi u februaru pogodovali su za nastavak započetih građevinskih aktivnosti u gradu na Limu. Radnici Puteva Užice nastavili radove na popločavanju trotoara pored železničke stanice u Priboju.

Krajem godine postavljeni su novi ivičnjaci i asfaltiran je oštećeni deo kolovoza na regionalnom putu Priboj – Bistrica. Trotoari su širine od 2 do 3,5 metara, a ukupna dužina koja se rekonstruiše je oko 250 metara.

Radovi bi trebalo da budu završeni za nekoliko dana, a sredstva su obezbeđena u budžetu opštine Priboj.

Umesto propalog asfaltnog sloja, sada se postavljaju behaton ploče, koje će jezgru starog Priboja, dati novi sjaj, a sve u kontekstu kompletnog sređivanja ovog dela grada, gde okosnicu čini nekadašnji hotel Priboj, sada rekonstruisan u hotel Terme 36.6, u koji privatni investitor ulaže oko tri miliona evra.

Uz već rekonstruisan deo Proleterske ulice sa novim trotoarima, pored taksi štanda, urađene su nove fasade zgrada baš u ovom delu grada i započeta je rekonstrukcija glavne ulice, koja će nakon kompletne zamene vodovodne i kanalizacione mreže u potpunosti biti popločana, kolovoz i trotoari.

Izvor: Rina

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.