Prezentacija Zlatibora u Moskvi

MOSKVA-Danas je u ambasadi Republike Srbije  održana prezentacija turističke ponude Zlatibora.

 

 Poseban akcenat je bio na ponudi zdravstvenog, sportskog i verskog turizma jer  je poznato da su ruski turisti najviše zainteresovani za ove vidove turizma. 
Pored predstavnika sa Zlatibora, predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, pomoćnika predsednika Bojane Božanić i direktora Turističke organizacije Zlatibor Arsena Đurića na prezentaciji se prisutnim novinarima i turoperatorima obratio i Mihail LJermontov, potomak slavnog ruskog pesnika LJermontova. On je preneo svoja iskustva sa Zlatibora, jer je na planini boravio prošle godine kao gost manifestacije „Pesničke vatre zlatiborske“.
Na prezentaciji u ambasadi, kao gost Zlatibora bio je i Nikolaj Evgenijević Parohovnik, direktor filmskog festivala “Atlant” , koji je i selektor Međunarodnog festivala sportskog filma na Zlatiboru.
Sutra u Moskvi počinje Medjunarodni sajam turizma, na kome će učestvovati Turistička organizacija Zlatibor , koja će u okviru štanda nacionalne turističke organizacije na svom pultu predstaviti ukupnu ponudu turističke destinacije Zlatibor.
Prvog dana sajma na standu će biti organizovana radionica i susreti sa ruskim turoperaterima. Sajam  traje do 21. marta. 
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.