Prezentacija destinacijskog rezervacionog sistema

ZLATIBOR – Prezentacija za buduće korisnike destinacijskog rezervacionog sistema biće održana 26. i 27. oktobra u kongresnoj sali Kulturnog centra na Zlatiboru.

Posle dužeg perioda istraživanja i pripreme Turistička organizacija Zlatibora počinje projekat besplatne digitalizacije i instalacije rezervacionog sistema za sve smeštajne kapacitete na ovoj planini.

Primarni cilj projekta je želja Turističke Organizacije Zlatibora da omogući svim zainteresovanim kategorisanim objektima da digitalizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta, odnosno da se na sajt Turističke organizacije „Zlatibor“ postavi jedinstveni rezervacioni sistem sa svim kategorisanim smeštajnim kapacitetima.

Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti će dobiti priliku da povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim značajno smanje troškove prodaje i provizija.

Svi smeštaji će biti vidljivi na sajtu Turističke organizacije „Zlatibor“ i spremni za prijem direktnih onlajn rezervacija. Spojeni sa svim kanalima prodaje kao i agencijama koje koriste isti softver.

Sa kvalitetnim sadržajem sajta uz realno stanje raspoloživih smestajnih objekata i cenama svih smeštajnih kapaciteta biće omogućeno svakom potencijalnom gostu da na jednom mestu zaokruži proces informisanja i pretrage o svim turistickim sadržajima na Zlatiboru.

Prezentacija će biti održana u više termina i dva dana zbog epidemioloških mera.

Izvor: Infoera

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.