Preko Save do opstanka (VIDEO)

IVANJICA – U igri je još samo šest bodova i ko bude došao do njih sigurno ostaje superligaš.Javor je posle utakmice sa Bačkom ostao bez bodova, a malo posle toga i bez trenera. I jedno i drugo otežava i onako tešku situaciju oko opstanka ali do kraja prvenstva su ostale još dve utakmice u kojima Ivanjičani moraju tražiti maksimum bodova kako ne bi morali da gledaju u tuđe dvorište. Borac je već dobio prvoligašku vizu dok Javor Matis, Bačka i Rad žele da pobegnu od toga. Ono što je dobro jeste činjenica da sve zavisi samo od njih samih jer ukoliko Javor Matis iz ove dve utakmice izvuče svih šest bodova, onda Bačka nema šta da traži. Dojučerašnji kapiten Javor Matisa Milovan Milović sada ekipu predvodi sa klupe i sigurno je da mu je mnogo teže nego kada je bio na terenu. Preuzeo je ekipu u veoma delikatnoj situaciji, ali se nada povoljnom ishodu.

Đorđe Crnomaković je sa Karišikom poslednji bedem ispred Đogatovića. Svestan je u kakvoj su situaciji, da je Mačva apsolutno opuštena pred ovaj meč a o kvalitetu Šapčana ne treba trošiti reči jer su oni napravili najveće iznenanđenje u Kupu Srbije, savladavši Crvenu zvezdu za plasman u polufunale.

Milović će biti lišen usluga Eliomara zbog crvenog kartona dok su svi ostali igrači spremni kao zapete puške. Sve utakmice plej auta igraju se u nedelju od 19 sati. Meč Mačva Javor Matis sudiće Bojan Nikolić a pomagaće mu Srđan Minić iMarko Dimitrijević.

You may also like...