Prekid saobraćaja na pruzi Beograd – Bar

BEOGRAD – Saobraćaj Međunarodnog voza na pruzi Beograd-Bar prekinut je u subotu od 6,15 sati a „Srbija voz“ je angažovao četri autobusa za prevoz 198 putnika za Belo Polje, odakle će prevoz do Bara biti ponovo nastavljen vozom.

 

Voz je zaustavljen između stanice Priboj i službenog mesta ukrsnice Bistrica.

S obzirom na to da će prekid saobraćaja trajati duže, „Srbija voz“ a.d. angažovao je četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Bijelo Polje, navodi se u saopštenju.

Po dolasku autobusa u Bijelo Polje, prevoz putnika do Bara biće nastavljen vozom.

U saopštenju se navodi da je u vozu ostalo 35 putnika, kao i 13 praćenih automobila, koji će nakon sanacije vanrednog događaja nastaviti vožnju do Bara.

U saopštenju se navodi da se u vreme prekida saobraćaja maksimalno vodilo računa o putnicima i da im obezbeđeno osveženje.

Stručne službe „Srbija Voz“ kontaktirale su predstavnike pogranične policije u cilju ubrzanog postupka prelaska naših putnika u Crnu Goru.

Istim autobusima putnici, koji iz Crne Gore putuju za Srbiju, biće preveženi do stanice Prijepolje teretna, nakon čega će vozom nastaviti put ka Beogradu.

Voz koji je polazio iz Beograda za stanicu Prijepolje teretna u 15.25 časova zbog infrastrukturnih ograničenja  je otkazan, dodaje se u saopštenju i ističe da će putnicima, koji imaju voznu kartu za taj voz, biti vraćen novac.

You may also like...