Predizborni skup Dveri (video)

  UŽICE-Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da smo iznad cenzusa ,već se približavamo dvocifrenom izbornom rezultatu , izjavio je u Užicu lider Dveri Boško Obradović.

DVERI 1 “Ni izborna kradja , ni medijski mrak ne mogu da zaustave Dveri da uđu u Skupštinu Srbije, jer narod želi autentične predstavnike, a ne one koji su opljačkali zemlju u protekle 24 godine”, poručio je Obradović sa predizbornog skupa u Užicu.

   Ako uđu u Vladu Dveri će uraditi u Srbiji sve ono što je Vladimir Putin uradio u Rusiji, istakao je Obradović.

  “Oporezovaćemo tajkune i strane banke, uvešćemo patriotsko obrazovanje i redovno služenje vojnog roka, doneti Zakon o stranim agentima u Srbiji, zabranićemo ideologije homoseksualizma i na svaki način podržati domaću privredu i poljoprivredu,najpre kroz subvencije koje sada dobijaju strani investitori”,rekao je Obradović izlažući program ovog političkog pokreta.

   Obradović je 20-ti dan za redom uputio poziv Aleksandru Vučiću na TV duel i nazvao predizbornu kampanju skandaloznom.

  “Sve je to jedna velika laž kao i borba protiv korupcije i kriminala Aleksandra Vučića .U zatvoru se ne nalazi ni jedan političar, niti tajkun na osnovu pravosnažne sudske presude.Ta borba je laž, a istina je da je Miroslav Mišković finansirao i Vučića i Nikolića.To je ono što danas u Srbiji smeju da kažu jedino Dveri”, rekao je Obradović u Užicu.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.