Predizborna konvencija URS-a ( video)

Ujedinjeni regioni Srbije nude građanima plan za snažan privredni razvoj, koji podrazumeva podsticanje investicija u privredi i poljoprivredi, razduživanje, obimne radove u oblasti infrastrukture i ubrzanje investicionih projekata od nacionalnog značaja,poručio je lider URS-a Mlađan Dinkić sa predizbornog mitinga u Užicu.

 urs 1

 “Građanima Srbije treba posao, posao u svim regionima i mi moramo da dovedemo sve one investitore i strane i domaće , koji hoće i mogu da zaposle naše građane.To i jeste najteži posao koji je pred našom Vladom i pred našom strankom”, istakao je Dinkić.

Dinkić je u Užicu poručio i da nova Vlada mora odmah prekinuti sa politikom “stezanja kaiša”.

“Umesto politike stezanja kaiša, država treba da pomogne pokretanje domaće građevinske industrije kroz organizovanje masovnih javnih radova na izgradnji infrastrukture, kako bi se ljudi uposlili i stvorili jednaki uslovi za život u svim regionima Srbije”, rekao je Dinkić.

Lider URS-a Mlađan Dinkić naglasio je na predizbornom mitingu u Užicu da zna da njegova partija neće pobediti na izborima,ali se nada da će pobediti njihov program koji će usvojiti i realizovati druge stranke.

Kandidat URS za poslanika kaže da svaki dan razgovara sa građanima  i da zna da oni hoće normalnu i uređenu državu, hoće više posla za sebe i svoju decu. 

„Ovih dana mnogi lideri dolaze u naš grad, putuju širom Srbije, kažu biće mnogo više radnih mesta, biće investicija, ali ne kažu kako“, rekao je Branislav Mitrović i dodao“nisu nam dali način kako ćemo dobiti nova radna mesta. Mi znamo kako, isto kao u Kragujevcu, Leskovcu, Zaječaru.“ 

I kada smo dovodili Fiat kritikovali su nas i napadali Dinkića  da uzalud daje pare stranim investitorima. Danas kroz naš grad dnevno prolaze 2 kompozicije sa Fiatovim automobilima za Luku Bar, 250 automobila dnevno, odnosno milijardu i po evra. Ni tada nismo odustali, nećemo ni sada“,poručio je Mitrović.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.