Predizborna konvencija Srpske napredne stranke (video)

 UŽICE-Na ovim izborima građani Srbije biraju da li žele da žive u državi u kojoj će SNS biti vlast svog naroda sa kojim će deliti dobro i zlo i koja će rešavati probleme , ili žele da se vrate 4 godine unazad , kada je 400 hiljada ljudi ostalo bez posla, a tadašnja vlast nije mrdnula ni malim prstom da to spreči, poruccio je potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković sa predizborne konvencije koalicije oko SNS u Užicu.

selakovic sns 

  Selaković je istakao da je će SNS nastaviti odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala, koja je započeta pre 18 meseci.
  “Korupcije ne sme da bude nigde.Borba protiv nje možda još uvek nije zakucala na sva vrata, ali doćiće,jer je to temelj pravne drzzave.Napravićemo državu u kojoj zakon važi za sve, jer samo tako ćemo vratiti poverenje u institucije zemlje”, rekao je Selaković.
  Potpredsednik SNS-a je naglasio da povratkom poverenja u Srbiju dolaze i investitori, za sada uglavnom strani.
  “Nema domaćeg pošteno stečenog kapitala koji neko hoće da uloži u firmu i zaposli 1000 radnika, zato nam trebaju strani investitori”, istakao je Selaković.
   Selaković je poručio da je SNS izašla na izbore kako bi ubrzala put reformi i modernizacije Srbije.
   “Nisam zaljubljen u EU, ali sam zaljubljen u Srbiju u kojoj će se živeti od svog rada, vrednovati znanje, u kojoj će se poštovati zakon kao u EU i koja će steći stabilnost.Srpska napredna  stranka je pokazala da ume i nastaviće da menja stvari”,zaključio je Selaković.
„Čeka nas veliki posao , čim se oformi Vlada treba da usvojimo zakone koji će omogućiti da privreda bolje radi i da gradjani Srbije bolje žive, zato je naš cilj na ovim izborima pobeda“, poručila je kandidat za poslanika SNS Ivana Stojiljković. 
„Samo na taj način možemo da ostvarimo  tri cilja koja smo zacrtali, a to su brze reforme, novi poslovi za mlade ljude, odnosno nova radna mesta i  borba protiv korupcije i kriminala koju smo već započeli“, naglasila je Stojiljkovićka i dodala da veruje da I ostali članovi koalicije iz Nove Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Srpskog pokreta obnove i Partije socijalista imaju isti cilj i da će ga zajedno ostvariti.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.