Predata lista SPS-Jedinstvena Srbija u Užicu (VIDEO)

UŽICE-Gradskoj izbornoj komisiji danas je predata lista „SPS-Jedinstvena Srbija“ koja ima 67 kandidata za odbornike Skupštine grada , koju je podržalo potpisima 2173 Užičana a prvi na listi je Radiša Marjanović.

Predsednik GO SPS Neđo Jovanović istakao je da je na listi znatno veći broj mladih nego do sada ,kao i da su 40 odsto kandidata žene.

„SPS spremno ulazi u izborni proces i očekujemo izuzetno dobar izborni rezultat,jer svi rezultati koje je ostvarila gradska vlast u ovom mandatu nisu mogli biti ostvareni bez učešća predstavnika SPS-a“,rekao je Jovanović.

Prvi na listi Radiša Marjanović takođe očekuje dobar izborni rezultat,a o mogućim koalicijama posle izbora rekao je da one zavise od toga ko će dobiti poverenje građana.

„Socijalistička partija Srbije je i prethodnih godina uvek bila spremna da uđe u koalicionu vlast,zato što je to u interesu građana Užica“ ,istakao je Marjanović.

Predsednik GO Jedinstvene Srbije Dejan Jovanović podsetio je da je koalicija između ove dve stranke koalicija koja najduže traje na političkoj sceni Srbije.

„Jedinstvena Srbija ostaje lojalan koalicioni partner SPS-u kako na republičkom,tako i na lokalnom nivou u velikom broju gradova.U Užicu ovo su treći izbori na koje zajedno izlazimo i očekujemo bolji izborni rezultat u odnosu na ranije“,naglasio je Dejan Jovanović.

You may also like...