Požega : Izabrani novi direktori

POŽEGA-Na trećoj sednici novog saziva SO Požega imenovani su novi direktori javnih preduzeća i ustanova.Novi vršilac dužnosti direktora JKP “Naš dom” je diplomirani ekonomista Miljko Kragović. Na čelu Narodne biblioteke, odlukom Skupštine opštine Požega, u narednom periodu biće diplomirani ekonomista Dušica Đokić, dok je za vršioca dužnosti direktora Sportsko-kulturnog centra imenovan pisac Dragan Jovanović Danilov.

Pored ovih odluka odbornici SO Požega usvojili su izveštaje o radu regionalnih i opštinskih preduzeća i ustanova. Članovi lokalnog parlamenta podržali su i odluku o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju kao i program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine u ovoj godini. Odbornici su dali saglasnost i za još jedan rebalans budžeta.

opština požega
foto. ZooMUE

Čelni čovek Požege Đorđe Nikitović kaže da novca u opštinskoj kasi ima, a da su usvojenim rebalansom sredstva opredeljena za kupovinu zemljišta na Marjanovića brdu za izgradnju dečijeg igrališta, popravku puteva i pomoć stočarima.

Radio Požega,ZOOMUE

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.