Povređeni srpski državljani u prevrtanju autobusa kod Pljevalja upućuju se u bolnice u Prijepolju i Užicu (VIDEO)

PLJEVLJA, UŽICE – Trideset sedam osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na putu Pljevlja-Đurđevića Tara kada se autobus koji je saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas prevrnuo posle sudara s automobilom pljevaljskih registarskih oznaka. Od dve teže povređene osobe, jedna državljanka Srbije T. Č. (42) sa prelomima baze lobanje i vilične kosti transportovana je u Užice, a druga teško povređena osoba prebačena je u podgoričku bolnicu.

Nataša Gagović, pomoćnica direktora Zdravstvenog centra Užice

„T.Č. je pregledana u Pljevljima, urađen joj je skener glave, grudnog koša i ultrazvuk stomaka, pa je upućena u Zdravstveni centar Užice na dalje preglede. Mi smo ih obavili i pošto je utvrđeno da je u stabilnom stanju upućena je na dalje lečenje, na neurologiju Urgentnog centra u Beograd“, rekla je pomoćnica direktora ZC Užice Nataša Gagović za ZOOMUE.

Ona je za naš portal navela da je u toku transport dva pacijenta iz prijepoljske bolnice u Užice sa povredama rebara i plućne maramice, a da će se i ostali pacijenti, srpski državljani koji se nalaze u bolnici u Pljevljima, u zavisnosti od težine povreda, upućivati u prijepoljsku bolnicu, odnosno užički Zdravstveni centar.

You may also like...