Povrede muče Slobodu (VIDEO)

UŽICE – Košarkaši Slobode će za četiri dana odigrati dve utakmice pred svojim navijačima, a prva na redu je protiv Novog Pazara.

Košarkašima Partizana je bila dovoljna poslednja četvrtina da slome jako otpor Slobode i tako na kraju zabeleže ubedljivu pobedu 84:62. Niko u užičkom superligašu nije očekivao da može doći do prvorazrednog iznanađenja u vidu pobede nad crno belima, ali su košarkaši Slobode skupo prodali svoju kožu. Borili su se muški dok su imali snage protiv protivnika koji je bio superiorniji u skoku i samoj fizičkoj spremi, i niko u klubu ne žali za bilo čim. Ovo takmičenje u Superligi koristi za neke druge stvari koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu, i Lučić je zadovoljan rezultatima. Za četiri dana slede dve utakmice a prva je protiv neugodne i dobre ekiep Novog Pazara. Nikog ne zavarava pobeda u prvom kolu u gradu na Jošanici jer, ne sme se zaboraviti da su Novopazarci od sledeće sezone učesnici ABA 2 lige. Pored toga Lučić ima dosta kadrovskih problema jer se Crnić još uvek nije potpuno oporavio od povrede, na listi povređenih se našao i Trajković, dok je Đorđević zaradio stomačni virus. Bez obzira na sve utakmica se mora igrati i oni koji su spremni idu na teren.

Među njima je i zamenik kapitena Petar Marić koji je bio najefikasniji protiv Partizana idobro se nosio sa Gagićem i Jankovićem pod oba koša. Jasno mu je da će ova utakmica biti totalno drugačija u odnosu na onu iz Novog Pazara jer će gosti želeti da se revanširaju za nedavni poraz.

Obe ekipe posle pet odigranih kola imaju identičan skor 1-4 i ko sa terena u Velikom parku posle ovog meča bude izašao pognute glave, biće usamljen na začelju tabele. Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 19 sati.

You may also like...