Povećanje zarada za zaposlene u Lidlu od marta

SRBIJA – Sve zaposlene u Lidlu očekuju dobre vesti sa početkom nove poslovne godine – ovaj diskontni lanac najavio je povećanje zarada na svim nivoima od marta ove godine, kao i jednokratni podsticaj u visini od 50% ugovorene zarade, koji će biti isplaćen sa februarskom platom.

Time će više od 3 000 zaposlenih u ovoj kompaniji u martu primiti jednu i po platu, a u prethodnih godinu dana Lidl je svojim zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici obezbedio i novogodišnje vaučere za kupovinu u Lidlu od 24 000 dinara, jednokratnu isplatu od 30 000 početkom jeseni i povećanje plate od oko 10% u martu 2022.

Lidl Srbija je kao trgovinski lanac specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji. Lidl je nedavno, treći put zaredom, dobio evropski prepoznato priznanje Top Employer.

Svoje prve prodavnice u Srbiji Lidl je otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 65 prodavnica u 37 gradova širom zemlje.

You may also like...