Popust za sve potrošače struje

SRBIJA – Vršilac dužnosti direktora JP EPS Milorad Grčić izjavio je danas da će svi građani Srbije imati mogućnost da račune za struju za mart, april i maj plate sa pet odsto popusta i bez obračunavanja kamate, ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna.


“Mi smo na početku krize obećali da penzioneri neće plaćati kamatu i da će imati popust od pet odsto, koji su imali ako plate račun do 28. u mesecu. Naša konačna odluka u EPS-u je da će građani, ne samo penzioneri, imati mogućnost da tri računa, za mart, april, maj plate sa pet odsto popusta i bez obračunavanja kamate. Ovo sve važi ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna”, rekao je Grčić.

Procenat građana koji su plaćali račune i u prethodnom periodu, za vreme vanrednog stanja, bio je veoma visok i to pokazuje da su potrošači svesni da Elektroprivreda funkcioniše na vrlo složen način i da je plaćanje računa neophodno da bi proces prozvodnje i distribucije električne energije bio nastavljen.

Grčić je rekao da je najteži period, što se tiče rizika za proizvodnju prošao, jer kako kaže, ako nema struje, problem su i bolnice i domovi zdravlja i onlajn nastava.

Tanjug

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.