Popović osniva Srpsku narodnu partiju,potpisana inicijativa (video)

ZLATIBOR-Od naroda za narod,poruka je inicijative za osnivanje Srpske narodne partije koju su danas na Zlatiboru potpisali članovi inicijativnog odbora na čelu sa doskorašnjim potpredsednikom DSS Nenadom Popovićem.

 

Članovi inicijativnog odbora obišli su danas domaćinstvo zlatiborskog privrednika Radoja Bojovića.

“Ovo domaćinstvo predstavlja Srbiju za kakvu će se boriti Srpska narodna partija,Srbiju vrednih i radnih ljudi,onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom”,poručio je Popović.

Popović je istakao da su potpisnici inicijative stigli na Zlatibor da bi započeli “razgovor sa narodom,upitali šta ga muči i na osnovu toga,zajedno sa narodom sačinili program SNP”.

“Glavna odrednica buduće SNP biće ekonomija.Ova stranka zalagaće se za razvojoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva”,naglasio je Popović.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović,takođe bivši funkcioner DSS-a istakao je da će se Srpska narodna stranka zalagati za bolji život građana Srbije.

“To ćemo ostvariti tako što ćemo se zalagati da se ovlašćenja sa republičkog prenose na lokalni nivo,kako bi se omogućilo da građani sami odlučuju o raspodeli svojih prihoda i popravili standard života u svojim lokalnim zajednicama”,poručio je Stamatović posle potpisivanja inicijative za osnivanje SNP-a.

Pored Nenada  Popovića i Milana Stamatovića inicijativu su potpisali i predsednik opštine Niška Banja Zoran Vidanović,bivši poslanici i funkcioneri DSS-a Jovan Palalić,Bojana Božanić,Aleksandar Pejčić,osnivač Građanske alternative Goran Mandić,politički filozof Bogdana Koljević i drugi.

ZooM

 

 

 

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.