Ponuda Zlatibora predstavljena na sajmu turizma u Moskvi

MOSKVA – Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor predstavili su na sajmu turizma u Moskvi turističku ponudu Zlatibora. 

Učešće na moskovskom MITT 2019, koji je počeo 12. marta prilika je da se rusko tržište upozna sa atrakcijama, aktivnostima i vidovima turizma koje Zlatibor nudi, ali i sa ponudom ekskurzija, kao i hotela i drugih vidova smeštaja, navodi TO Zlatibor.

Kako je istaknuto, prva dva dana sajma rezervisana su za poslovne posetioce i najveće interesovanje bilo je za ponudu Zlatibora u oblasti sportskog, verskog i kulturnog turizma.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i njegov zamenik Arsen Đurić imali su poslovne sastanke na moskovskom sajmu na kojima su predstavili turističku ponudu i mogućnosti investiranja na Zlatiboru.

Na sastanku sa direktorom i vlasnikom R-tursa Ratkom Čitakovićem dogovoren je nastavak dugogodišnje saradnje i ukazano da je potrebno ulaganje u sportsko-rekreativni centar i halu na Zlatiboru.

Predstavnici opštine Zlatibor su sa upravnikom turističke agencije iz Minska Igorom Tsurankovim dogovorili da se na predstojećeg sajma turizma u Minsku, u aprilu ove godine organizuje promocija turističkih potencijala i privrede Zlatibora, kao i mogućnosti investicija na teritoriji opštine Čajetina.

Beta

You may also like...