Pomoć prikupljaju u TO Užice i TO Zapadne Srbije

UŽICE-Turistička organizacija Srbije u saradnji sa Kriznim štabom Grada Užica ,Turističkom organizacijom Užica i turističkom organizacijom Zapadna Srbija, uključuje se u prikupljanju pomoći  a to je sledeće : konzervirana hrana (odnosno hrana koja može da stoji bez posebnih uslova skladištenja) sa važećim rokom trajanja, sredstva za održavanje lične higijene, hrana i oprema za bebe, dušeci, ćebad, jastuci, vreće za spavanje, od garderobe isključivo gumene čizme i kabanice. Ostala garderoba nije potrebna i neće se primati.

 

Celokupna prikupljena pomoć se dostavlja u zgradu Crvenog krsta,  Veliki park br. 3, u vremenu od 08 do 14 časova. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefone Crvenog krst Užice,  031/ 523 226 i 513 797 ili putem mejla: uzice@redcrossuzice.org ili omladinackuzice@gmail.com
Pored  toga mole se građani Užica koji imaju višak stambenog prostora i imaju uslove za prihvat porodica sa ugroženih područja da se jave na sledeće brojeve telefona  031 500 555, 064 822 11 53  ili dođu lično u prostorije Turističkog informativnog centra, Ul. Dimitrija Tucovića 52.
Turistička organizacija Užice
 
 
 
 
                                                                                             T

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.