Položen kamen temeljac za kompleks „Stadion“ u Prijepolju (VIDEO)

PRIJEPOLJE – Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Edin Đerlek i predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić položili su kamen temeljac povodom radova na uređenju stambeno – poslovnog kompleksa „Stadion“ u Prijepolju.

Potpredsednik Đerlek je u prethodnom mandatu Vlade Republike Srbije bio na čelu kabineta za ravnomerni regionalni razvoj koji je sufinansirao projekat „Spoljno uređenje stambeno – poslovnog kompleksa Stadion“ u vrednosti od 42, 7 miliona dinara, dok su ukupno četiri projekta u opštini
Prijepolje sufinansirana u vrednosti od 61, 1 milion dinara za vreme mandata ministra Đerleka.

„Ovo je multifunkcionalan kompleks koji će unaprediti uslove života građana Prijepolja i koji će posebno ulepšati ovaj deo grada na radost svih meštana, a naročito stanara stambenog kompleksa Stadion. Raduje me kada vidim ovu dinamiku u realizaciji projekata, čime je rukovodstvo opštine na čelu sa predsednikom Dragom Popadićem pokazalo maksimalnu ozbiljnost i odgovornost. Rezultat takvog pristupa i naše saradnje, jesu svi projekti koje smo do sada realizovali u ovoj opštini, a danas kao krunu svega toga imamo veliki i važan projekat za Prijepolje, na čijim se radovima upravo kreće“, istakao je Đerlek.

Đerlek je okupljenim građanima poručio i da će kao potpredsednik skupštine i dalje nastaviti da se zalaže za Prijepolje, očekujući od Vlade Republike Srbije i resora unutar Vlade, još veća ulaganja i investicije u Prijepolje.

„Biće više parking mesta, a stanari će jedini imati pravo da se parkiraju na ta mesta. Građani imaju problem sa podzemnim vodama u podrumima, a nadam se da ćemo to rešiti rekonstrukcijom puta ka Mileševi. To je drugi projekat, ali nekoliko projekata ovde se dotiču. Šta god se izgradilo neće negativno uticati na ambijent ovog kompleksa“, kaže predsednik opštine Drago Popadić.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.