Pokazali karakter (VIDEO)

IVANJICA – Pobedom protiv Trajala fudbaleri Javor Matisa pokazali su, da su na putu da izađu iz krize koja ih je tresla poslednja četiri kola.

Pobedom u Kruševcu Javor Matis je prekinio negativan niz. Od četiri utakmice izgubio je tri, za trenutak pao na četvrtu poziciju ali je dobrom igrom i jakim karakterom vratio samopouzdanje pred finiš ovog dela prvenstva. Ponovo je napad bio ubojit a odbrana čvsta, mada je Trajal pormašio penal i pitanje je šta bi bilo da je Gašić pogodio gol kod 0:2, ali nije, pa su Ivanjičani autogolom Radmanovića došli do nedostižne prednosti od 3:0 i na kraju osvojili ceo plen. Sada je na redu Teleoptik, mlada i fudbalski pismena ekipa što govori da neće biti lako bez obzira na činjenicu da je Javor Matis u Zemunelu slavio 4:0.

Boban Đerić je prijatno iznenađenje ovo jeseni. Igrač velikog potencijala, uporan sa milion ponavljanja po desnoj strani što omogućuje dovoljna broj kvalitenih centrašuteva i sistencija za njegove saigrače. Pobeda protiv Trajala je po njemu od izuzetnog značaja ne samo zbog bodova, već i zbog vraćanja samopuzdanja koje je za trenutak bilo poljuljano.

Utakmica Javor Matis Teleoptik kao i sve utakmice Prve lige Srbije igra se u sredu od 13 sati. Sudi je Marko Delibašić iz Vrbasa sa svojim pomoćnicima Atilom Harmatom iz Subotice i Miljanom Mišićem iz Zrenjanina.

You may also like...