Počinje PP fest u Prijepolju

PRIJEPOLJE – Po prvi put ove godine u Prijepolju biće organizovan PP Fest, odnosno Festival između reka i planina, manifestacija bogata muzikom, sportom i dobrom zabavom.

– Mi ovo radimo u saradnji sa lokalnom samoupravom i Domom kulture ali je važan angažman svih jer bez takve saradnje je nemoguće organizovati festival ovog formata koji traje nekoliko dana. Ovo je prvi korak, inicijalna kapisla za brendiranje PP Festa, koji treba da bude motivator za sve iz naše opštine ali i susednih koji žele da sarađuju, učestvuju i promovišu sebe na najbolji način jer je ovo prilika da se u jeku letnje turističke sezone privuče što više ljudi iz regiona, da dođu, zadrže se nekoliko dana, upoznaju Prijepolje ali i da se za Prijepolje više čuje kroz marketing da bi našlo bolje mesto na turističkoj mapi, kaže za RINU direktor TO Petar Vasiljević.

PP fest plakat

Pored koncerata poznatih izvođača, Željka Vasića, Alana Islamovića i Valentina, posetioci će moći uživati i u Paraglajding-kupu, učestvovati u Limskim darovima i izboru najboljeg zeta i snajke, Kupu u ribolovu, Memorijalnom basketu 3 na 3 u znak sećanja na Ivanu i Saja, raftingu Limom, Sajmu domaćih proizvoda kao i programima za najmlađe.

– Festival između reka i planina održava se od 4. do 7. jula. Dobra zabava je zagarantovana. Cilj nam je da naši građani imaju priliku da tokom leta uživaju i svom gradu u odlični sadržajima. Prijepolje je divan grad koje se nalazi na ušću Mileševke u Lim, u podnožju fascinantnih planina i zaslužuje jednu kompletnu letnju manifestaciju za koju se nadamo da će postati simbol Prijepolja u godinama koje dolaze, zaključuje Vasiljević.

PP MEDIA

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.