Početak priprema uz pomoć Svetog Jovana (VIDEO)

POŽEGA – Fudbaleri Sloge su krenuli sa pripremama za nastavak prvenstva u srpskoj ligi zapad, a na prozivci se pojavilo 20 igrača.

Aleksandar Petaković je na Svetog Jovana izvršio prozivku igrača na koje računa za prolećni deo prvenstva. Sloga je jesen završila na petom mestu sa 30 bodova, četiri manje od drugoplasiranog Jedinstva iz Uba, pa tinja nada da se može do drugog mesta koje po nekim pričama vodi u viši rang takmičenja. Za sada je to na dugačkom štapu i bez obzira hoće li se to dogoditi ili ne Sloga mora odraditi kvalittene pripreme i dati sve od sebe kako posle ne bi bilo kajanja. Nekim igračima se uprava zahvalila, za sada je stiglo samo jedno pojačanje a radi se na tome da ih bude još. Obzirom da je pitanje prvaka rešeno, mada je to u sportu nezahvalno govoriti, ostaje otvoreno pitanje drugog mesta. Uprava na čelu sa Ivanom Radovićem nije zadovoljna rezultatima iz jesenjeg dela prvenstva, jer kvalitet igrača koji su počeli prvenstvo bio je na mnogo višem nivou od ostvarenog. Iz tog ugla Sloga je loše prošla tokom jesenjeg dela prvenstva a sada pritiska nema. Radiće se potpuno isto kao i do sada samo će prvom timu biti priključeno dosta više omaldinaca, što i jeste osnovni cilj kluba.

Petaković je spremio plan priprema, nada se povoljnim vremenskim uslovima i odlasku van Požege makar i na sedam dana. Vremena ima dosta, 7. mart je daleko, a do tada treba uraditi sve zacrtano kako bi ekipa bila spremna za sva iskušenja koja ih čekaju u nastavku prvenstva.

You may also like...