Počeo 8. festival „Dani Danila Lazovića“

PRIBOJ – Izložbom „Senke uspomena“, autora Lazara Đembera, otvoren je 8. festival „Dani Danila Lazovića“. Prve večeri festivala održan je i koncert starogradske muzike, koji su održali vokalna solistkinja, Zorana Iđuški i harmonikaš, Nenad Ljubenović. U programu su učestvovale i glumice Tijana Maksimović i Iva Štrljić.

Prvo veče festivala završeno je predstavom „Ručni rad“, u kojoj su glumačku postavu činile: Dara Džokić, Isidora Minić i Branka Šelić. U narednim danima. publika će biti u prilici da, osim predstava, prisustvuje i promociji knjige i filma „Pobeda sebe“, autora Marka Miloševića, koncertu gudačkog kvarteta „Kamelenon“, kao i takmičenju studenata u govorenju poezije. Tom prilikom, domaćin će biti glumac Andrija Kuzmanović, gost glumac Andrija Milošević, a muzički gost Mina Lazarević.

Počeo 8. festival "Dani Danila Lazovića" u Priboju
Foto: Opština Priboj

Festival, posvećen očuvanju sećanja na lik čuvenog srpskog glumca, trajaće do 25. septembra . Stručni žiti čine: prof. dr Radovan Knežević, Svetlana Drinjaković, Mina Lazarević, Andrija Milošević i Angelina Lukić.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.