Počeli radovi na uređenju parkinga “Stara pošta”

UŽICE- Radovi na uređenju parkinga “Stara pošta” su počeli i trajaće dve nedelje. Za tu namenu iz budžeta je opredeljeno 4,6 miliona dinara, a izvođač je JKP “Niskogradnja.

Prema rečima Slobodana Šiljkovića, člana Gradskog veća za saobraćaj, ovaj parking nije mogao biti uređen ranije, jer se čekala saglasnost Direkcije za imovinu u čijem je vlasništvu.

“Kako je saglasnost stigla može se krenuti u posao uređenja, a najpre će biti rešen problem vode koja se ovde nakupljala, izgradnjom kišne kanalizacije. Biće urađena podloga, asfaltiranje i naravno obeležavanje oko 80 parking mesta”,kaže Šiljković.

foto.grad uzice

Odmah po završetku radova na ovoj lokaciji krenuće radovi na uređenju novog parkinga na lokaciji Međaj, gde je ranije bila Robna pijaca. Radove vredne 3,3 miliona dinara izvodiće JKP “Niskogradnja” a u planu je izgradnja kišne kanalizacije, postavljanje prilazne rampe, saniranje ograde, asfaltiranje i iscrtavanje 80 do 100 parking mesta koja će biti u drugoj, odnosno plavoj zoni,navodi se na sajtu grada Užica.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.