Počela treća faza radova na kružnom toku (VIDEO)

UŽICE – Radovi na izgradnji kružnog toka kod užičkog Narodnog muzeja su ušli u treću fazu, a kako bi rokovi bili ispoštovani radovi će biti intenzivirani, rekao je direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović.

Režim saobraćaja kod Narodnog muzeja je promenjen zbog prelaska na treću fazu radova na kružnom toku.

Kružni tok
Foto: ZooMUE

„Nailazimo na razne probleme oko instalacija pošto je ovde glavno čvorište skoro svih instalacija u gradu. U hodu rešavamo probleme i molimo građane za malo strpljenja i nadamo se da ćemo uspeti da ispoštujemo rokove“, rekao je inženjer geodezije iz užičkih Puteva Đorđe Milićević.

Direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović kaže da će radovi biti intenzivirani jer će sada biti otvoren mnogo veći front.

„Tako da će moći da počnu sa raščišćavanjem i skidanjem asfalta u centralnom delu u kome će biti kružni tok, da ubrzaju postavljanje ivičnjaka i bubanj slivnika. Uporedo se rade i ulica Dimitrija Tucovića gde je urađen glavni kolektor, a do sutra će biti završeni ivičnjaci sa leve strane. Biće otvorena i desna strana trotoara za kretanje pešaka“, rekao je Maksimović.

Maksimović naglašava da su polasci gradskog i prirgadskog prevoza usklađeni sa potrebama đaka, ali radnika u preduzećima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.