Počela pretprodaja ski karata sa popustom

BEOGRAD-Od ponedeljka, 15.novembra, počela je pretprodaja ski karata za sezonu 2021/22 putem internet prodavnice Skijališta Srbije. Zainteresovani korisnici mogu da iskoriste popust od 15 odsto putem online kupovine u periodu od 15. do 30. novembra.

Oni koji ne budu u prilici da u ovom periodu kupe karte, imaće priliku da od 1. decembra, pa sve do 10. decembra iskoriste popust od 10 posto na kupovinu preko interneta. Nakon ovog perioda, odnosno, od 11. decembra pa sve do kraja sezone važiće popust od 5 odsto na cenu ski karata preko web shop-a Skijališta Srbije.

foto.zoomue

Popusti u pretprodaji ski karata korisnici mogu iskoristiti isključivo online, putem internet prodavnice Skijališta Srbije i isključivo platnim karitcama.

Od ove sezone, Skijališta Srbije su uvela i određene novine u kategorijama ski karata, pa će svi  koji žele da više puta idu na skijanje tokom sezone, moći da kupe kartu 20 u sezoni i da svoje skijaške dane rasporede onako kako im najviše odgovara. Takođe, od ove sezone su u ponudi i posebne karte koje uključuju noćno skijanje, pa svi zainteresovani mogu da se odluče i za ovu kategoriju ski pasa koja će im omogućiti korišćenje noćne staze. Pored ovih kategorija, Skijališta Srbije su uvela i potpuno novu „baby“ kartu koja je namenjena za decu do 5 godina. „Baby“ karta je uvedena isključivo zbog bezbednosti najmlađih skijaša kako bi mogli da koriste one staze koje prilagođene njihovim skijaškim umećima.

Gužva na ski stazama Tornika
foto.zoomue

Početak ski sezone na Kopaoniku planiran je  od 9. do 12. decembra, a posle toga  će uslediti otvaranje sezone na Staroj planini, a zatim ina Torniku na Zlatiboru,navodi se na sajtu Skijališta Srbije.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.