Pobedom zatvoriti jesen (VIDEO)

IVANJICA – U poslednjem kolu preliminarne faze Super lige u Ivanjici Javor Matis dočekuje kruševački Napredak.

Javor Matis je po mnogima pobedom nad Vojvodinom u Novom Sadu napravio iznenađenje kola ali Vlado Jagodić ne misli tako. Njegova ekipa je na Karađorđe izašla u promenjenoj formaciji i time iznenadila lale, da bi na kraju sa tri gola nanela Vojvodini jedan od težih poraza ove jeseni. Svi  igrači koji su dobili poverenje ne samo da su dali svoj maksimum već su pružili i više od toga. Na sve se nadovezalo ono što fudbalere Javora nije htelo u prethodnim kolima a to je realizacija, pa su u Ivanjicu stigla tri veoma važna boda. Da bi se ta pobeda overila potreban je još jedan pozitivan rezultat i to protiv uvek neugodnog Napretka koji je pobedom nad, u ovom trenutku očajnim Partizanom pokazao da ima mnogo veći kvalitet nego što je trenutno njihovo stanje na tabeli.

Alija Krnić je golom u Novom Sadu krunisao svoju dobru igru. Izuzetno je zadovoljan izdanjem svoje ekipe na Karađorđu, ali ističe isto kao i Jagodić da će ti bodovi imati težinu samo pod uslovom da se savlada Napredak. To neće biti nimalo lako, ali retko ko je verovao i u trijumf u Novom Sadu pa se on desio. Treba primeniti isti recept pa šta bude.

Kadrovska situacija izgleda bolje, ali samo na trenutak. Đogatović želi ali je pitanje koliko može. U zavisnosti od toga kakav će biti teren zavisi i kapitenovo učešće u utakmici protiv Napretka kao i njegovog zamenika Kolakovića, dok Sevića neće biti u sastavu ni protiv Kruševljana. U tim se vraćaju Terzić i Cvetković jer su odradili kartone pa će Javor Matis biti jači za njih dvojicu. Utakmica između Javor Matisa i Napretka se igra u sredu sa početkom u 15 sati.

You may also like...