Pobedi se u zube ne gleda (VIDEO)

POŽEGA – U slaboj fudbalskoj predstavi Sloga je golom Mihajlovića došla do sva tri boda protiv solidne ekipe Mokre Gore.

Sloga je nekako uspela da savlada uporne goste iz Zubinog potoka, ali krajnji utisak je da 300 gledalaca nije videlo sadržaj koji je mogao da ih fascinira. Bez preteranih uzbuđenja, prilika i svega onogo što ovu igru čini zanimljivom Slogi su pripala sva tri boda a jedini strelac je bio Mihajlović. Mokra Gora je utakmicu počela u sastavu: Đorđević, Škrijelj, Jovanović, Trajković, Gvozdenović, Milošević, Drobnjak (Mijušković 50′), Hot, Kostadinović, Milosavljević i Bešović (Sovrlić 75′). Sloge je bila lišena usluga Glišovića i Vlašića pa je Žunić morao da improvizuje: na golu je bio Glintić, odbranu su činili Kalajanović, Nikola Stanić, Nikolić i Janjić, u veznom redu Nedimović, Kijevčanin, Obrenović (Đorđilović 88′) i Stojaković (Protić 76′) a najbliži golu Gajić i Mihajlović (Miroslav Stanić ’71 ). Utakmicu je sudio Ivan Nikitović iz Čačka a pomagali su mu sugrađani Vanja Belić i Andrija Mladenović. Sloga je tokom prvog poluvremena imala inicijativu, više se igralo pred golom gostiju, a i ono malo prilika što su imali nisu iskoristili. U 7. minutu Stojaković izvodi korner sa leve strane, a Kalajanović nespreman dočekuje loptu na drugoj stativi. U 18. su Mihajlović i Obrenović sve dobro uradili a onda je lopta nezgodno odskočila ispred Obrenovića, koji je na kraju za svoju ekipu izdejstvovao samo korner.  Poslednju priliku u ovom periodu igre videli smo u 26. minutu kada Stojaković šalje loptu pred gol Mokre Gore, Gajić kasni a u nastavku je bezuspešno pokušao Obrenović. Na kraju prvih 45 minuta igre rezultat je glasio 0:0.

Nije bilo izmena ni u jednoj ekipi, a drugo poluvreme nije moglo bolje da počne za domaće. Nikolić je oduzeo loptu na svojoj polovini, prosledio je do Stojakovića a on do Obrenovića. Igrač Sloge je prevario svog pratioca pa proigrao Mihajlovića koji se prvo nećkao hoće li on da šutira ili neće, da bi se na kraju na njegovu i na sreću svojih saigrača ipak odlučio na udarac. Lopta od stative odlazi iza leđa nemoćnog Đorđevića za veliko slavlje domaćih igrača. Samo tri minuta kasnije isti igrač je mogao da poveća prednost svoje ekipe, ali je u dobroj prilici brzopleto reagovao i promašio ceo gol. Nakon toga igrači Sloge prepuštaju igru gostima i činilo se da su se fudbleri Sloge uplašili vođstva, ali ekipa iz Zubinog potoka nije imala ni snage ni znanja da dođe do povoljnijeg rezultata. Na kraju je ostalo 1:0 i Sloga se vraća u igru za prvo mesto.

Sudija Nikitović je pokazao četiri žuta kartona po dva na obe strane i može se reći da je dobro sudio. Nije mu ni bilo teško jer su se oba rivala ponašala korektno i nije bilo previše posla za sudijsku trojku. Slogu u narednom kolu čeka gostovanje u Priboju gde će ih dočekati domaći FAP.

 

 

You may also like...