Pobeda Slobode na startu prvenstva

UŽICE – Golom Dejana Đorđevića u 43. minutu Sloboda je pobedila u prvom kolu Zapadno- moravske zone protiv ekipe Poleta iz Trbušana.

Sloboda-Polet Trbušani

U pravom sportskom ambijentu ekipa Slobode je uspela da upišе prva tri boda. Pogodak za Slobodu postigao je Đorđević u 43. minutu. Mogli su domaći da postignu i ubedljiviju pobedu, da su izabranici Jovana Nikitovića u drugom poluvremenu iskoristi šanse.

Trener Jovan Nikitović je bio zadovoljan prikazanom igrom, ali dodaje da treba da unapredi realizaciju ekipe.

Foto: Infoera, Jovan Nikitović trener Slobode

„Prva prvenstvena utakmica je uvek teška, to sam i najavljivao i bilo je tako. Imamo u ekipi dosta novih igrača, treba vremena da sve to dođe na svoje mesto. Nemam zamerku kako su se momci odnosili prema obavezama i igrali borbeno. Utakmica je trebala da se reši ranije a ne da drhtimo do kraja. Realizacija nam je veliki problem, ali se nadam da kako se utakmice budu nizale da ćemo i to dovesti u red i da ćemo mnogo lakše pobeđivati utakmice. Čestitao bih momcima na prvoj pobedi i na osvojena tri boda, a ujedno se i zahvalio ovoj divnoj publici koja je u velikom broju došal da nas podrži. Njihova podrška nam je neophodna, a ja se nadam da ćemo mi biti još bolji i efikasniji“.

U narednom drugom kolu Sloboda gostuje u Novoj Varoši gde se sastaje sa domaćim Zlatarom.

Izvor: InfoEra/ZooM

You may also like...