Planinski doručak na meniju (video)

ZLATIBOR-Posetioci Zlatibora,Tare i Zlatara u hotelima i restoranima ovih turističkih destinacija mogu da uživaju u novom proizvodu-planinskom doručku.Hrani pripremljenoj po starim receptima sa žigom garancije kvaliteta.

planinski dorucak slika

Planinski doručak je rezultat brendiranja i stvaranja jedfinstvene gastronomske ponude Zapadne Srbije i uvršten je u ugostiteljsku ponudu.
Regionalna razvojna agencija Zlatibor i Turistička organizacija regije Zapadnas Srbija zaštitili su žig garancije kvaliteta planinskog  doručaka. 

 

 “Najbitnija je saradnja proizvođača i hotela i restorana koji prodaju ove proizvode kao deo turističke ponude. Gastroturizam nema konkurenciju, jer svaka turistička destinacija ima svoja specifična jela. Cilj je da se standardizuje kvalitet tih proizvoda i pakovanja zbog njihove prepoznatljivosti na tržištu”kaže direktor RRA Slavko Lukić.
Planinski doručak se sastoji isključivo od lokalnih proizvoda sa područja Zaspadfne Srbije i otelotvorenje je ideje da  i danas postoji mogućnost da se uživa u hrani prema receptima koji se prenose generacijama.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.