Petković:Neću zabraniti koncert Nine Badrić

UŽICE- Povodom zahteva Gradskog odbra Srpske radikalne stranke gradonačelniku Užica Tihomiru Petkoviću da otkaže i zabrani koncert Nine Badrić,zakazan za 3.april u ovom gradu,Petković se oglasio saopštenjem za javnost u kome ističe da neće zabraniti održavanje koncerta ove hrvatske pevačice.

 

 “Nina Badrić dolazi u Užice da održi muzički koncert,a ne politički skup.Ako su nadležne institucije dale bezbednosnu procenu i dozvolu da se koncert održi i ako Užičani žele da uživaju u muzici Nine Badrić,ko smo mi da im to branimo i zbog čega?Kome se ne sviđa muzika i ličnost Nine Badrić ne mora da dođe na koncert”,navodi se u saopštenju gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića.

Petković ističe i da su mnogi umetnici iz bivših jugoslovenskih republika bili gosti mnogih gradova u Srbiji i da im niko nikada nije zabranio da dođu.

“Sigurno neću dozvoliti da Užice bude prvak po nečemu takvom.Užice je uvek bilo grad otvorenih vrata i tako će i ostati.Verujem da će i ovom prilikom Užičani biti ono što su oduvek bili-dobri domaćini”,ističe Petković u saopštenju za javnost povodom koncerta Nine Badrić ,koji nije organizovao grad Užice.

ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.