Petković: Jaka privreda osnov razvoja Užica (VIDEO)

UŽICE-Sumirajući poslovne rezultate na tradicionalnom prijemu za privrednike gradonačelnik Užica Tihomir Petković izjavio jke da je 2018.jedna od onih godina u kojima je srpska privreda uspela da zabeleži rast i ostvari relativno dobre poslovne rezultate.Gradonačelnik je istakao da Užice spada u red razvijenih područja zahvaljujući uspešnim firmama koje u gradu posluju.

„I dalje smo u procesu reformi koje treba da doprinesu stvaranju boljeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj i nove investicije,koje su preduslov za konsolidaciju javnih finansija.One su stabilizovane poslednjih godina,uložena su značajna sredstva u infrastrukturne projekte i sve to menja sliku Srbije „,rekao je Petković baveći se globalnom privrednom scenom Srbije.

Za lokalnu privredu rekao je da ga raduju uspesi užičkih firmi Prvi partizan,Impol Seval,Valjaonice bakra,Jedinstva i malih i srednjih preduzeća.

„Zahvaljujući njihovim poslovnim rezultatima Užice spada i red razvijenih područja i raste i razvija se u skladu sa potrebama građana“,zaključio je Petković.

You may also like...