Peti jubilarni NEXT festival u Užicu (VIDEO)

UŽICE – Peti, jubilarni, humanitarni NEXT festival održaće se i ove godine u Užicu 28. i 29. aprila u Gradskom kulturnom centru.

Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od vodećih imena domaće rok i elektronske scene. Kako je već najavljeno zvezde NEXT festivala biće kultni Dado Topić & Time after Time bend. Pored potvrđenih imena Eastock, Marko Vuković i Luka Vuković Shift 2 organizacija je upotpunila line up ovogodišnjeg izdanja NEXT festivala.

Na Public stejdžu nastupaće popularni beogradski fank-rok bend Deca Loših Muzičara koji obećava vrhunski provod! Nastupi koji je pun pozitivnih vibracija, osmeha i ljubavi prema muzici koju ni jedan član benda ne može da sakrije uz neposredan i prisan odnos sa publikom je nešto što krasi ove muzičare i njihove svirke. Sa njima će stejdž deliti harizmarični momci iz Užica bend Hadži Prodane Duše kao i Organizam i Volt Pop dok će lokalnu podršku pružiti dva mlada vokalno instrumentalna sastava Process i Ispitni Rock.

Na radost svih ljubitelja kvalitetne elektronske muzike svoj dolazak na NEXT festival potvrdio je Dejan Milićević, jedan od najpoznatijih domaćih di džejeva i producenata! Nedavno je objavio svoj treći album za eminentnu berlinsku etiketu Plastic City a najavljuje i žurku za pamćenje u Užicu! Još jedna od vodećih figura domće elektronske scene, di džej i producent MKDSL stiže na NEXT festival! Svojim prepoznatljivim stilom punim pozitivne energije i specifičnim smislom za humor upotpuniće provod u GKC-u u Užicu! Sa njima tokom festivala stejdž će deliti i sjajni sam.Luda i El Pegajoso.

NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 sva prikupljena sredstva od festivala doniraće za opremanje Društvu za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) “Anđeli” iz Užica.

 

You may also like...