Penzionerske kartice i na šalterima Pošte

Pošta Srbije i Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje predstavili su novu uslugu – prijavu za penzionerske kartice na šalterima Pošte i pozvali sve penzionere da se prijave.

„Od danas smo bogatiji za 1.500 poslovnica pošte na kojima će penzioneri moći da se prijave besplatno za penzionerske kartice“, rekao je direktor Fonda PIO Relja Ognjenović.

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević izjavio je da očekuje da će, uz pomoć ove nove usluge, oko 95 odsto penzionera koristiti penzionerske kartice.

„Edukovaćemo zaposlene u Pošti da svakom penzioneru ponude tu uslugu koja ih ništa ne košta, ne zahteva veliku proceduru i mnogo vremena, a od nje će penzioneri imati veliku korist“, rekao je Đorđević.

On je podsetio da je Pošta Srbije državna institucija u koju penzioneri imaju najviše poverenja i da je zbog toga logično da ona pruža ovakvu uslugu.

„Radi se na unapređenju položaja penzionera koji dobijaju sve veće pogodnosti iz godine u godinu, što govori da smo kao društvo postali zreliji jer više cenimo sve ono što su uradili za vreme svog radnog veka i na neki način im se odužujemo“, rekao je Đorđević.

Kamatica

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.