Pavlović pobednik, Aleksić drugi na skokovima u Prijepolju (VIDEO)

PRIJEPOLJE – Marko Pavlović iz Kragujevca pobednik je 22.skokova “Memorijal Pajo Potežica” na plaži Petrovac na Limu. Drugo mesto osvojio je Aleksandar Aleksić iz Užica, a treće Stefan Jevtić iz Valjeva u konkurenciji devet takmičara,među kojima su bile i dve devojke.

Skakaonica na Limu je jedna od najatraktivnijih u regionu, jer se nalazi na prirodnoj steni .

“Volim ovu skakaonicu, konkurencija je bila izuzetna. Tokom godine učestvujem na desetak takmičenja u nekoliko zemalja bivše Jugoslavije. Drago mi je što sam pobedio, ali najdrže mi je što je sve završeno kako treba, jer u ekstremnim sportovima to je najbitnije”, rekao je Pavlović posle pobede.

Skokovi u Prijepolju

Direktor Turističke organizacije u Prijepolju, Nebojša Svičević, kaže da je ova manifestacija sa razlogom postala tradicionalna.

“ Lim je naš biser i potrudićemo se da proširimo ovu manifestaciju, već imamo konkretne predloge koje ćemo sprovesti u delo do sledeće godine”, izjavio je Svičević.

Tamičenje u visinski skokovima u vodu “Memorijal Pajo Potežica”, održava se od 2007.. godine u spomen na Paja Potežicu, čoveka koji je najviše doprineo razvoju same plaže i same manifestacije.

ZooM/ PP media

You may also like...