Janjušević: Sevojničani neće biti deo Stamatovićevog političkog eksperimenta

UŽICE – Odgovarajući na obećanje Milana Stamatovića Sevojničanima da će ih osloboditi naprednjaka, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS-a Krsto Janjušević saopštio je danas da građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta, da budu živi štit nekome kome očigledno nije mirna savest i služe za kreiranje statistike osobe nerealnih političkih ambicija čiji se program sastoji samo iz tri tačke: uvrede, uvrede i uvrede.

Janjušević je naveo da pošto je Stamatović prodajom ,,oslobodio“ sve skupocene livade po Zlatiboru, oslobodio nagomilanih obaveza za plaćanje komunalnog opremanja skupštinskim odlukama u milionskim iznosima njemu podobne, ljudi u Sevojnu su veoma zabrinuti na najavi da će i njih osloboditi.

„Po ceo dan bistri svetsku politiku, on zna relacije Rusije i Amerike, on zna kako rešiti problem u Srbiji i Ukrajini, ali ne zna kako da reši problem divlje gradnje u Čajetini. On zna kako sačuvati južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju, ali ne zna kako da sačuva pijac na Zlatiboru. Zna on kako i protiv Nato pakta, ali ne zna da objasni kako se na osnovu idejnog rešenja zadužio 10 miliona evra novca naših građana za nabavku gondole“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Milan Stamatović je prilikom jučerašnje predaje liste za izbore u Sevojnu rekao da očekuje pobedu i da će opština Sevojno pokazati da može drugačije i da početak pozitivnih promena polazi iz Čajetine i iz Sevojna, obećavši da će sve učiniti da promeni vlast u Sevojnu, a kasnije iz Zlatibrskog okruga i vlast na republičkom nivou.

You may also like...