Otvoreni zlatiborski hoteli

ZLATIBOR – Poslednje nedelje maja počeli su da rade hoteli Mona Zlatibor, Hotel Palisad, Grand hotel Tornik, Olimp i Mir, Buket, Mons, STC Zlatibor, a goste od danas primaju i hoteli Iris, Idila i studentsko odmaralište Ratko Mitrović.

Hotelijeri su za jun mesec pripremili zanimljive promotivne pakete kako bi privukli što više domaćih gostiju. Hotel Mona je pripremio paket aranžmane sa 40 odsto popusta za boravak gostiju do 4. juna. Hotel Palisad u junu nudi popust od 50 odsto za prvi vikend, kao i 30 odsto popusta za rane rezervacije u toku letnje sezone. Garni hotel Mons je ponudio 30 odsto popusta. Grand hotel Tornik je za goste u junu obezbedio popuste od 20 odsto za boravak od osam dana (sedam noćenja) kao i 15 odsto popusta za vikend odmor.

Hotel Buket
foto: ZOOMUE

Letnja turistička sezona će na Zlatiboru startovati 1. jula kada će biti otvorena zlatiborska promenada i Kraljev trg.

Prema podacima TO Zlatibor na osnovu rezervacija dostavljenih poslednjih sedmica hotelima i privatnom smeštaju, primetno je da će se tokom predstojeće sezone dužina boravka gostiju produžiti, sa četiri na sedam do 10 dana. U privatnom smeštaju najviše je interesovanja za korišćenje vaučera Ministarstva turizma, a broj izdavalaca je povećan, sa oko 100 koliko ih je bilo početkom maja, na 157 po poslednjoj objavljenoj listi.

zlatibor.tv, ZooMUE

You may also like...