Otvorena nova firma u Priboju

PRIBOJ-U Priboju je počela sa radom nova privatna firma,”Surplex”,koja se bavi proizvodnjom delova od poliester masa .

Moderna proizvodna hala od 600 kvadrata izgrađena je za par meseci, neposredno pored Slobodne zone Priboj.Vrednost investicije je oko 250 hiljada evra,proizvodiće delove za plovna vozila,za kataramena,delove za šinska vozila,a uskoro i delove za traktore i kamione. Trenutno se radi za domaće tržište,a pregovara se i sa ino-kupcima.

foto.opstina priboj

“Trenutno je zaposleno šest kvalifikovanih radnika,koji imaju i neophodno radno iskustvo,a plan je da do kraja godine zaposlimo još bar četiri radnika.Kako se posao bude širio,povećavaćemo i broj radnika” , kaže vlasnik Radoje Zec.

foto.opstina priboj

Proizvodoni pogon nove preduzetničke firme “Surplex” obišli su i čelnici lokalne samouprave, predsednik opštine Lazar Rvović i predsednik Skupštine opštine Boris Mrdović i izrazili zadovoljstvo otvaranjem jedne ovakve porodične firme,koja znači i zapošljavanje novih radnika.

Jer svako radno mesto je bitno, svaki novozaposleni radnik je dobitak ne samo za porodicu,nego i za lokalnu zajednicu.A zadatak lokalne samouprave je upravo stvaranje što povoljnijeg privrednog ambijenta za otvaranje ovakvih preduzetničkih firmi a time i novih radnih mesta",rekao je Rvović.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.