Otvorena kancelarija Opštinske uprave u Sastavcima

PRIBOJ – U renoviranoj zgradi mesne zajednice počela je sa radom kancelarija Opštinske uprave u Sastavcima u kojoj meštani sa ovog područja, mogu obaviti sve administrativne poslove, kao u Uslužnom centru Opštine, odnosno predati sve vrste zahteva, kao što je ostvarivanje prava na dečji dodatak, prava energetski efikasnog kupca ili vađenje izvoda iz matične knjige rođenih, umrlih i venčanih.

foto: opština Priboj

Na šalteru će biti moguće dobiti i druga dokumetna, koja se u koordinaciji sa centralom Opštinske uprave, mogu dostaviti našim građanima sa ovog područja u kancelariju u Sastavcima.

Кancelarija Opštinske uprave u Sastavcima radi svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

U narednom periodu treba očekivati i početak rada kancelarije Mesne zajednice Sastavci, ali i kancelarije MUP-a, gde bi građani mogli da predaju zahteve za izdavanje ličnih dokumenata, kao i kancelarije prošle godine formirane Zemljopradničke zadruge Sastavci.

U renoviranoj zgradi Mesne zajednice Sastavci planirano je i ponovno otvaranje Stomatološke ambulante za ovo područje, kao i kompletnije opremanje postojeće zdrastvene ambulante.

Zgrada mesne zajednice u Sastavcima, rekonstruisana je sredstvima lokalne samouprave i tako posle gotovo dve decenije, vraćena na korišćenje građanima Sastavaka, ali i susednih mesnih zajednica Zabrnjica, Кrajčinovići, Bučje, Strmac i Sjeverin.

You may also like...